åreknuderDen medicinske definition på åreknuder, eller varicer som de også kaldes, er kort fortalt vener i benene, som er meget synlige, idét de ligger lige under huden. Åreknuder i benene er en relativt almindelig forekommende lidelse hos især kvinder.

Hvad betyder lidelsen for den ramte?
Det er almindeligvis ikke en sundhedsfarlig lidelse, men et irritationsmoment af kosmetisk karakter, som ofte har den konsekvens. Dette er naturligvis ikke det store problem i den kolde, danske vinter, men mange kvinder vil for eksempel også føle, at det er ubehageligt at gå med bare ben i løbet af sommermånederne – idét åreknuderne  ikke præcist er smukke at se på i forhold til sunde, ensfarvede ben.

Åreknuder kan fjernes

Der tilbydes en effektiv behandling af åreknuder – således du igen kan føle dig tilfreds med dine ben og deres udseende. En søgning på internettet efter “fjern åreknuder” vil kunne give dig en masse yderligere information om emnet. Indgrebet til behandling af åreknuder foretages typisk via en laserbehandling, hvor kirurgen vil udsætte de ramte områder for en intensiv behandling. Den typiske operation foretages under lokalbedøvelse og tager omkring en times tid. Der er normalt ingen smerte forbundet med det egentlige indgreb. Efter indgrebet skal du forsøge at bruge dine ben så normalt som muligt. Det er altså ikke anbefalet at ligge med benene oppe i perioden efter indgrebet. Overordnet set er der tale om et simpelt indgreb – og i langt de fleste tilfælde er patienten i stand til at at genoptage sit almindelig aktivitetsniveau i løbet af blot et par dage eller uger.

Lad os hjælpe dig på vej – få tre tilbud

Kontakt os – så vil vi indhente tre gode tilbud, så vi kan sikre os, at du får den behandling, der vil have den allerstørste og mest positive effekt i din specifikke situation. Fortæl os, hvad du har i tankerne, og vi vender snart tilbage med dine tre, unikke tilbud. Du er naturligvis ikke presset til at købe noget i forbindelse med disse tilbud – der er tale om en fuldstændig uforpligtende service.

Pil

Modtag tilbud

Pil ned