Aquamid næseforstørrelse

Aquamid næseforstørrelse

Hvis du ønsker at få forstørret din næse, så kan dette gøres ved at bruge aquamid. Aquamid er et produkt, som hovedsageligt består af vand. 97,5% af indholdet i aquamid er vand, og de sidste 2,5% der er i aquamid består af polyacrymid. Det er i øvrigt også dette stof, der bruges, når man skal lave de bløde kontaktlinser. Aquamid er et stof, som bruges til mange forskellige ting. Heriblandt har man igennem mange år brugt stoffet til at lave forskellige forstørrelser – heriblandt næseforstørrelser.

Efter du har fået foretaget din næseforstørrelse ved brug af aquamid

Når du har fået foretaget din behandling, kan der i nogle tilfælde være bivirkninger. Heldigvis er det meget små bivirkninger, der kan være ved at få lavet en behandling som denne, hvor du får forstørret din næse.

Indhent uforpligtende tilbud

Gå til Roskilde privathospital

Det er bivirkninger, som meget hurtigt går over igen. Nogle af de bivirkninger, man kan komme til at opleve, hvis man har fået foretaget en behandling, hvor man har fået forstørret sin næse, er blandt andet, at man kan blive en anelse rød på det sted, hvor man har fået foretaget en behandling.

Derudover kan nogle opleve en kortvarig kløe efter behandling. Dette går dog hurtigt over igen. Der kan i visse tilfælde forekomme en lettere kortvarig hævelse. 

Få tre gode tilbud på at få forstørret din næse ved brug af aquamid

Hvis du godt kunne tænke dig at få forstørret din næse, så har du mulighed for at få det gjort på en række forskellige klinikker nær dig. Vi har her på siden samlet nogen af de bedste tilbud på en sådan behandling.

Vælg blot én af ovenstående klinikker for at høre mere.

Disse steder tilbyder denne operation

Roskilde Privathospital logo

Relevant læsestof og links