Aquamid læbeforstørrelse

Aquamid læbeforstørrelse

Der er mange, der har et ønske om at få større og mere fyldige læber, og det er der faktisk rigtig mange gode muligheder for at få gjort i Danmark. Der er flere klinikker, som udfører aquamid læbeforstørrelse, og det er en meget effektiv måde at forstørre læberne på.

Læseforstørrelse – Sådan foregår behandligen

At få foretaget en behandling med aquamid med henblik på at få større læber er en meget lille behandling, som ikke tager særlig lang tid. Aquamid er en vækse, der består af 97,5% rent vand. De sidste 2,5% er polyacrymid (det er i øvrigt også dette stof, der bruges, når der bliver lavet bløde kontaktlinser).

Indhent uforpligtende tilbud

Gå til Cerix.dk

Indhent uforpligtende tilbud

Gå til Roskilde privathospital

Behandlingen foregår ved, at lægen, der skal hjælpe dig med at få lavet større læber, injicerer aquamid på det ønskede sted. Aquamid benyttes ikke blot til at forstørre læber. Det bliver også brugt til at forstørre blandt andet hage og næse.  Der bliver desuden også brugt aquamid til at glatte huden ud og til at fremhæve kæber og kindben.

  • Behandlingstid: 30 minutter
  • Resultat: Øjeblikkeligt
  • Bedøvelse: Bedøvende creme
  • Holdbarhed: 6 måneder
  • Nedetid / Opheling: 1-3 dage

Efter der er blevet foretaget en behandling med aquamid til læbeforstørrelse

Når behandlingen er klaret, og du har fået injiceret aquamid, vil du se resultatet af din behandling med det samme. Når man får foretaget denne type behandling med aquamid, så er resultatet permanent.

Der kan i øvrigt forekomme få bivirkninger ved at gøre brug af aquamid, når man skal have forstørret sine læber. Nogle af de patienter, som har fået denne behandling har i en kortvarig periode oplevet en anelse rødmen på det område, hvor behandlingen er blevet udført. Dette er dog noget, som hurtigt vil fortage sig igen, og det er heller ikke alle, der oplever dette.

Lip Fillers: Se før, under og efter med Cerix ambassadør

Disse steder tilbyder denne operation

Roskilde Privathospital logo

Relevant læsestof og links