Aquamid læbeforstørrelseDer er mange, der har et ønske om at få større og mere fyldige læber, og det er der faktisk rigtig mange gode muligheder for at få gjort i Danmark. Der er flere klinikker, som udfører aquamid læbeforstørrelse, og det er en meget effektiv måde at forstørre læberne på.

Sådan foretages behandlingen med aquamid, der skal forstørre dine læber

At få foretaget en behandling med aquamid med henblik på at få større læber er en meget lille behandling, som ikke tager særlig lang tid. Aquamid er en vækse, der består af 97,5% rent vand. De sidste 2,5% er polyacrymid (det er i øvrigt også dette stof, der bruges, når der bliver lavet bløde kontaktlinser).

Behandlingen foregår ved, at lægen, der skal hjælpe dig med at få lavet større læber, injicerer aquamid på det ønskede sted. Aquamid benyttes ikke blot til at forstørre læber. Det bliver også brugt til at forstørre blandt andet hage og næse.  Der bliver desuden også brugt aquamid til at glatte huden ud og til at fremhæve kæber og kindben.

Efter der er blevet foretaget en behandling med aquamid til læbeforstørrelse

Når behandlingen er klaret, og du har fået injiceret aquamid, vil du se resultatet af din behandling med det samme. Når man får foretaget denne type behandling med aquamid, så er resultatet permanent.

Der kan i øvrigt forekomme få bivirkninger ved at gøre brug af aquamid, når man skal have forstørret sine læber. Nogle af de patienter, som har fået denne behandling har i en kortvarig periode oplevet en anelse rødmen på det område, hvor behandlingen er blevet udført. Dette er dog noget, som hurtigt vil fortage sig igen, og det er heller ikke alle, der oplever dette.

Modtag tre gratis og uforpligtende tilbud på at få forstørret dine læber

Hvis du ønsker at give dine læber mere volumen, så de bliver mere fyldige og flotte, så har du mulighed for at få tilsendt tre helt gratis og uforpligtende tilbud på, hvad det vil koste dig at få udført en behandling med aquamid, hvor du får forstørret dine læber. Det er 100% frivilligt, om du har lyst til at gøre brug af et af disse tilbud.

Pil

Modtag tilbud