Aquamid kindforstørrelse

Aquamid kindforstørrelse

Hvis man ønsker at få fremhævet sine kinder, så er der faktisk mulighed for dette ved at gøre brug af aquamid kindforstørrelse. Dette er en behandling, som foretages ved, at kirurgen, som udfører kindforstørrelsen, går ind og sprøjter et bestemt stof ind det sted, hvor man ønsker at få sine kinder forstørret.

Det, som lægen sprøjter ind det ønskede sted med en nål (aquamid) er et stof, som hovedsageligt består af vand. Kun 2,5% af væsken består af polyacrylamid, som er det fyldstof, der giver dine kinder mere volumen. Det er desuden det stof, der bruges, når man laver kontaktlinser.

Aquamid anvendes til andet end blot kindforstørrelse

Når der anvendes aquamid til at give mere volumen, kan dette foregå i flere forskellige sammenhænge. Det ses oftest, at stoffet bliver anvendt hos dem, der ønsker at få mere volumen i kinderne. Men det kan derudover bruges til andet. Lægerne anvender også fyldstoffet til forstørrelse af hage, kæber og kindben. Det kan desuden bruges, hvis man ønsker at få mere volumen på læber eller næse.

Fordele og ulemper ved at gøre brug af aquamid kindforstørrelse

Der findes både fordele og ulemper ved at gøre brug af aquamid, når man ønsker en kindforstørrelse. Når du får foretaget denne behandling, så skal du være opmærksom på, at behandlingen er permanent, og det skyldes, at aquamid ikke er i stand til at nedbryde hudens enzymer, hvilket gør, at behandlingen bliver permanent.

Sådan foregår behandlingen med aquamid kindforstørrelse

For at undgå infektioner, så lægger klinikken, der behandler dig, altid ud med at desinficere dig. Dette er ganske enkelt for at sikre, at der ikke forekommer infektioner som følge af behandlingen. Når dette er gjort, så bliver der sprøjtet aquamid ind i det øverste lag af din hud.

Når dette bliver gjort, får man ikke nogen bedøvelse. Det er en forholdsvis hurtig behandling, og derfor er det ikke nødvendigt at man får bedøvelse.

Det er meget forskelligt fra person til person, hvor mange gange man skal have denne indsprøjtning med aquamid. Det er nemlig ikke altid, at et stik er nok. I langt de fleste tilfælde skal man have mere end et stik af sin læge for, at behandlingen kan få den ønskede effekt.

Denne behandling må absolut kun udføres af læger, og det anbefales desuden, at man ikke rører det behandlede område i et tidsrum på seks timer efter behandlingen.