Aquamid kæbeforstørrelseHvis du godt kunne tænke dig at få mere markerede og skarpe kæber, så kan en behandling med aquamid, hvor du får forstørret dine kæber, være den helt rette løsning. Når du får lavet denne behandling, bliver der sprøjtet aquamid ind i det øverste lag af din hud, og denne behandling sker uden bedøvelse. Det er en meget lille behandling, som ikke tager særlig lang tid, og derfor bliver der heller ikke givet nogle former for bedøvelse, når denne behandling laves.

Når lægen giver dig aquamid, gøres der brug af en lille tynd nål, som godt kan gøre en smule ondt.

Det varierer meget fra person til person, hvor mange stik der er nødvendige at få, før man har opnået det ønskede resultat. Når selve behandlingen er slut, og alle stik er givet, så kan der efterfølgende være lettere hævelse på det behandlede område. Der kan ligeledes også forekomme en prikkende fornemmelse.

Hvad er aquamid?

Aquamid er en væske, som minder meget om gelé. Denne væske indeholder hovedsageligt vand – dog er 2,5% af den polyacrylamid. Aquamid bruges til at lave andet end blot kæbeforstørrelser. Man bruger desuden aquamid, hvis man ønsker at få fremhævet sine  kindben eller kæber. Aquamid kan også bruges, hvis man ønsker at få mere volumen til hage, næse eller læber.

Fordele og ulemper ved at gøre brug af aquamid til at få lavet kæbeforstørrelse

Som der er med de fleste andre behandlinger og operationer, så er der både fordele og ulemper. Dette gør sig også gældende, når man får lavet en aquamid kæbeforstørrelse. Den største fordel ved at få lavet dette er, at du får opfyldt dit ønske om at få skarpere og mere fremtrædende kæber. Så er der naturligvis også den fordel, at virkningen indtræder med det samme, behandlingen er klaret. Det er en hurtig behandling, som er overstået.

God råd efter kæbeforstørrelsesbehandlingen med aquamid

Det anbefales, at du undlader at røre ved det behandlede område inden for en tidshorisont på seks timer, efter behandlingen har fundet sted.  Herefter kan du så småt begynde at bruge lettere make-up mm.

Du bør i øvrigt også gøre alt, hvad du kan for at undgå at få for meget sol og helt undgå solarier i op til tre uger efter behandlingen har fundet sted.

Få tre tilbud på kæbeforstørrelse

Understående kontaktformular kan du bruge til at få tre uforpligtende tilbud på få lavet kæbeforstørrelse med aquamid fra klinikker. Det er 100% uforpligtende og gratis. Modtag de tre tilbud fra klinikker allerede i dag.

Pil

Modtag tilbud