Aquamid hageforstørrelse

Aquamid hageforstørrelse

Hvis du ønsker at få en fremtræden hage, som er større, end den er nu, så er en aquamid hageforstørrelse måske noget for dig. Hvis du får foretaget en sådan behandling, kan du se frem til en større hage med mere volumen, end du har haft tidligere. Dette sker med den behandling, der gives af en læge på en klinik.

Aquamid hageforstørrelse – Sådan foregår det

Til en behandling, hvor man skal have sin hage forstyrret med aquamid, foregår det sådan, at der med en ultra tynd nål bliver injiceret aquamid ind i hagens øverste hudlag.

Indhent uforpligtende tilbud

Gå til Roskilde privathospital

Efter første behandling

Når først man har fået udført forstørrelsen af sin hage, vil man øjeblikkeligt efter operationen kunne se forskel. Resultatet sker med det samme, og det er i øvrigt permanent.

Det er ikke alle, som er 100% tilfreds med resultatet efter deres første behandling, og derfor er der også mange, som vælger at få foretaget behandling nummer to. Dette skyldes, at det er meget forskelligt, hvor høj grad folks kroppe reagerer på disse behandlinger.

Bivirkninger i forbindelse med forstørrelsen af ens hage

Når du har fået lavet din første hageforstørrelse, vil der muligvis være nogle bivirkninger efterfølgende. Dette er normalt, men heldigvis er det kun ganske kortvarigt, at man kommer til at opleve disse bivirkninger. De er der nemlig kun i en kort periode, hvorefter de forsvinder.

Nogen af de mest hyppige bivirkninger, der er, når man har fået lavet en hageforstørrelse ved brug af aquamid, er en rødmen på det område, som er blevet behandlet. Derudover er det en let hævelse, som man kan se, efter behandlingen har fundet sted.

Nogen mennesker oplever i øvrigt en prikkende/stikkende fornemmelse, efter de har fået foretaget deres hageforstørrelse.

Disse steder tilbyder denne operation

Roskilde Privathospital logo

Relevant læsestof og links