Ansigtsløft

Ansigtsløft

En ansigtløftning er en operation, som man kan få foretaget, hvis man ønsker at få færre rynker. Rynker kan opstå af mange forskellige årsager, og det kan blandt andet skyldes ting såsom solen og stress i hverdagen. Det er nogle af de to ting, som man hyppigst ser som årsagerne til rynker.

Hvem henvender ansigtsløft sig til?

En ansigtsløftning kan henvende sig både til mænd og kvinder over 18 år, og det er både mænd og kvinder, der får disse operationer foretaget.

Indhent uforpligtende tilbud

Gå til Cerix.dk

Indhent uforpligtende tilbud

Gå til Roskilde privathospital

Hvis du godt kunne tænke dig ansigtsløft, er der flere måder, dette kan gøres på. Ansigtsløft kan gøres både med og uden kniv, og det kan gøres med og uden laser. Vælger man at få lavet et ansigtsløft uden kniv, vil der ikke blive lavet nogen kirurgiske indgreb. I stedet for vil man gå ind og bekæmpe rynkerne med laser. Det er blevet meget populært at få lavet ansigtsløft med laser.

Det er det først og fremmest fordi, at det er en meget effektiv måde at blive behandlet på, og så er det ikke voldsomt dyrt. Ansigtsløft priser er meget forskellige. Priserne kan variere meget alt efter, hvilken form for behandling du gerne vil have.

Få et tilbud på ansigtsløft

Det kan være meget forskelligt, hvad det koster at få lavet et facelift i Danmark. Det afhænger i høj grad af, hvor omfattende en operation man ønsker. Her har du mulighed for at indhente et eller flere på ansigtsløftning.

Ansigtsløftning

Når du skal have foretaget en ansigtløftning, går personen, der udfører denne, ind, enten med plastikkirurgi eller med laserbehandling, og sørger for, at du får en væsentligt flottere hud. Dette gøres ved, at lægen, der udfører din ansigtsløftning, går ind og sørger for, at du får markant færre rynker, og din hud vil blive flottere. Dette sker uanset, om du vælger at benytte dig af kirurgisk indgreb, eller om du vælger at få lavet et ansigtløft uden kniv, hvor der i stedet for et kirurgisk indgreb bliver gjort brug af ansigtsløft med laser.

Facelift

Et facelift er den engelske betegnelse for et ansigtsløft. Når du får lavet et facelift, så skal du være opmærksom på, at det ikke påvirker de rynker, som man har i panden, rundt om munden eller rynkerne omkring øjnene. Dog er det muligt alligevel at slippe af med rynkerne, som sidder disse ovennævnte steder, men det kan et ansigtsløft alene ikke klare. Derfor er der mange, som vælger at kombinere deres ansigtløftning med en anden behandling som f.eks et pandeløft eller operation af øjenlåg.

Disse steder tilbyder denne operation

Roskilde Privathospital logo
Cerix-logo